Det finns sommarjobb i Borgå

BORGÅ. Borgå stad söker både permanent personal och semestervikarier. Sammanlagt finns nästan 150 lediga tjänster och 130 vikariat.

Staden behöver semestervikarier i synnerhet till social- och hälsovårdssektorns enheter. Det behövs anställda bland annat till åldringshem, Näse sjukhus, hemvård och socialtjänster. Även säsongs- och sommarjobb inom grönområdena samt sommarvikariat i Lokalservicens städenhet är lediganslagna. Sammanlagt finns det över 130 lediga semestervikariat och uppgifter.

– Till uppgifter inom social- och hälsovårdssektorn söker vi närvårdare, sjukskötare, hälsovårdare samt studerande inom social- och hälsovårdsbranschen, säger rekryterare Annika Palmgren.
Staden önskar att övriga semestervikarier och säsongsarbetare har studier eller arbetserfarenhet inom branschen och att de i regel har fyllt 18 år samt har en aktiv och positiv attityd.

– Dessutom behöver vi entusiastiska lärare och personal inom dagvården till ordinarie tjänster och arbetsförhållanden och till vikariat av olika längd. Det finns nästan 150 lediga tjänster och uppgifter i arbetsavtalsförhållande, säger Palmgren.

Alla lediga jobb finns på stadens webbtjänst på adressen www.borga.fi/rekry. Ansökningarna ska lämnas elektroniskt.