Kaffekonsert på Bygdegården

Platserna vid kaffeborden i Bygdegården var fyllda till sista platsen och stämningen varm och familjär då Fyra Byar NOAK bjöd på kaffekonsert. Kaffekonserten ordnades nu för första gången, men kommer helt säkert att få en fortsättning.

Sedan gästerna försett sig med kaffe och tårta inleddes eftermiddagen med sång av den bedårande Ina Mickos som bjöd på tre fina sånguppträdanden. Hennes version av sången Det vackraste jag vet var ungdomlig och fräsch och lämnade säkert ingen oberörd. Ina ackompanjerades på gitarr av Dennis Bäckman.

Sara Lobbas djupa och vackra röst klingade över salen då hon med professionell säkerhet framförde sina låtar till ackompanjemang på gitarr av Leif Malmberg. Bland annat Utan dina andetag, Hotel California och Adeles låt Rolling in the deep - alla framfördes med en scenvana och närvaro som rörde djupt i själen.

Paret Tio Bäckblom och Robin Bäckman charmade publiken med sitt mångsidiga program som bestod av allt från vackra ballader till rock och svenska schlagers. Tios pigga röst och varma utstrålning kombinerad med Robins medryckande gitarrspel fick publiken på gott humör och lockade till många skratt. Vi fick bland annat höra Apans sång från Djungelboken, en gammal goding som Sånt är livet och Lalehs vackra ballad Goliat.

Eftermiddagen avrundades med allsång, då också publiken fick sjunga med i Sång till friheten.